Discovery Trip-sarjan kaukoputket sopivat täydellisesti aloitteleville tähtitaivaan tutkijoille. Sky Trip -kaukoputket tarjoavat upean mahdollisuuden tutustua taivaan ihmeisiin ja tähtitaivaan salaisuuksiin. Oli intohimosi tähtitiede, tai etsit vain tapaa kokea ulkoavaruus läheltä, nämä kaukoputket sopivat tarpeisiisi.

Sky Trip -kaukoputket ovat suunniteltu aloittelijoille. Ne ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä, joten voit aloittaa tähdistön tarkkailun nopeasti ja vaivattomasti.  Sarjan kaukoputkilla voit tarkkailla kuuta, Aurinkokunnan planeettoja ja maanpäällisiä kohteita (diagonaalinen peili sisältyy pakkaukseen).  Tehokkaamilla malleilla on mahdollista bongata myös tähtijoukkoja ja tähtisumuja.

Jokaisen Sky Trip -kaukoputken mukana toimitetaan optisia lisävarusteita, kuten erilaisia okulaareja ja tarkennusvälineitä, jotka mahdollistavat monipuoliset tarkkailukokemukset. Voit säätää suurennusta ja tarkkuutta tarpeidesi mukaan. Mukana toimitetaan myös adapteri älypuhelimelle, jonka avulla voit aloittaa tähtitaivaan valokuvaamisen.

Sky Trip -kaukoputket ovat helposti kuljetettavia, joten voit ottaa ne mukaasi retkelle tai pitkälle kävelylle pois asutuksen valosaasteesta.

Aloita oma avaruusmatkasi ja nyt ihastu tähtien loisteeseen näiden Discovery Sky Tarip -kaukoputkien avulla!

Näytetään kaikki 3 tulosta

0