Lasten sukkakengät

Lasten sukkakengät (EU-koot 26-35)  on valmistettu samasta materiaalista kuin aikuisten sukkakengät ja niissä on samat huippuominaisuudet paljasjalkakävelyyn. Lasten käytössä sukkakengät ovat erityisen hyödyllisiä koulurepussa sisätossuina. Sukkakenkien pohjasta ei jää jälkiä lattiaan ja niitä voi käyttää jumppatunnilla sisäkenkien sijasta. Kevyet lasten paljasjalkakengät säästävät repun painoa, joten lapsi voi kuljettaa niitä mukana päivittäin.

Skinners-sukkakengät hengittävät hyvin. Ne eivät hiosta lapsen jalkoja. Vedenkestävyyden vuoksi sukkakengät sopivat järvessä tai meressä uimiseen, sillä ne suojaavat jalkapojaa teräviltä kiviltä, ikävän tuntuiselta mudalta ja simpukankuorilta. Kylmällä kelillä Skinnersin voi pukea myös tavallisen ohuen sukan päälle, niin varpaat eivät pääse palelemaan. Konepestävät sukkakengät voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussissa.

Lapsille ostetaan usein vaatteet niin, että niihin jää kasvunvaraa. Sukkakenkien kanssa tässä täytyy olla kuitenkin liikkeellä maltillisella asenteella; Skinnersit antavat parhaan pidon kun ne istuvat jalassa sopivan tiukasti ilman löysiä kohtia. Liian isot lasten sukkakengät tuntuvat epämukavilta ja hankalilta käyttää. Sopivan tiukka Skinners-koko taas tulee kuin osaksi jalkaterää, eikä sitä vähän ajan kuluttua edes huomaa pitävänsä jalassa.

Laajassa valikoimassamme on useita Skinners-sukkakenkien värivaihtoehtoja niin tytöille kuin pojille.

Kokotaulukko – lasten sukkakengät

EU-koko Jalkaterän pituus (cm)
26 – 27 15,7 – 17
28 – 29 17 – 18,3
30 – 32 18,3 – 20
33 – 35 20 – 21,7

Näytetään kaikki 3 tulosta