Skinners 2.0

Skinners 2.0 uutuus on nyt täällä!

Skinners 2.0 sukkakengissä on paljon uutta. Suurimpana muutoksena on tullut ohut pohjallinen ja leveämpi lesti. Lisäksi kokotaulukko on uudistettu ja nyt sukkakengistä on saatavilla enemmän kokovaihtoehtoja.

Skinners 2.0:ssa on leveä varvasosa, joka istuu hyvin leveään jalkaan. Sukkakengässä on nyt lisäksi 2 mm paksuinen, irroitettava pohjallinen. Pohjallisen siirtää kosteutta pois iholta ja sen ansiosta etenkin pitkäaikainen käyttö on entistä mukavampaa. Pohjallinen eristää lämpöä ja sen vuoksi uusilla sukkakengillä on entistä miellyttävämpää liikkua kylmillä pinnoilla. Halutessaan pohjallisen voi ottaa pois. Uudessa mallissa pohjan materiaalista on saatu entistä kestävämpi ja nyt se kestää käyttöä jopa useita satoja kilometrejä riippuen käyttötavasta ja alustasta, jolla liikutaan.

Skinners sukkakengät yhdistävät kengän ja sukan parhaimmat ominaisuudet. Niitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Kävele kevyesti ja vapaasti missä ikinä liikutkin! Sukkakenkien kanssa jalat pysyvät suojattuna lialta sekä epämukavilta pinnoilta, mutta eivät rasitu painavien tai väärin muotoiltujen kenkien kanssa. Jalkojen lihakset vahvistuvat jokaisella kävely- ja käyttökerralla kun maaperätuntuma aktivoi jalkapohjan hermopäitä. Varpaat pääsevät tekemään töitä tasapainon ylläpitämiseksi. Paljasjalkakävelyssä jalkojen pienimmät lihakset saavat tarvitsemaansa luonnonmukaista treeniä lisäten koko kehon hyvinvointia.

Skinners sukkakengät hengittävät hyvin eivätkä hiosta jalkoja. Tämä tietenkin on kovin käyttäjäkohtaista, koska joidenkin jalat hikoavat enemmän kuin toisten. Hikoilua voi vähentää käyttämällä ohuita sukkia. Skinners 2.0 kestää kastumista ja vedessä kahlaamista ja niiden kanssa on miellyttävää kahlata uimaan järveen tai mereen. Veden alla olevat terävät kivet ja simpukat eivät enää satuta jalkoja, eikä mutapohjaa tarvitse enää varoa! Kuivata Skinnersit uimisen jälkeen huolellisesti.

Sukkamalliset kengät sopivat hyvin sisätossuiksi työpaikoille, kuntosalille, joogaan ja uimahalleihin. Skinnersien pohja on ftalaatti-vapaata kaksikerroksista polymeeriä (paksuus 3 mm), joka kestää käyttöä satoja kilometrejä (käyttöalustasta riippuen). Vaikka Skinnersien tarkoitus on suojata jalkaa, niissä ei kuitenkaan ole viilto- eikä pistosuojausta. Tästä syystä jalkoihin tulee katsoa huolellisesti esimerkiksi isojen lasinsirujen varalta.

Tossujen pehmeä pohja ei naarmuta tai jätä jälkiä lattioihin. Lisäksi sen kumimainen rakenne takaa hyvän pidon mm. uimahallien liukkailla lattioilla. Pitävyyden vuoksi Skinnersit sopivat myös vaeltajille vesistöjen ylitykseen silloin, kun epäilet vaelluskenkiesi pitävyyttä märillä kivillä tai haluat suojata ne kastumiselta. Sukkien pohja kestää myös vettä, eli vaikka kävelisitkin kostealla maaperällä, jalka ei pääse kastumaan ja kylmettymään. Huomioi kuitenkin, että pääliosasta vesi solahtaa kyllä varmasti läpi. Viileällä kelillä Skinnersin voi pukea myös tavallisen ohuen sukan päälle, niin varpaat eivät pääse palelemaan. Skinnersit ovat parhaimmillaan poluilla, metsässä, pururadoilla ja muilla pehmeillä alustoilla. Jatkuvaa käyttöä asfaltilla ei suositella asfaltin kovuuden ja kulumisen takia. Asfaltti kuluttaa pohjaa paljon nopeammin kuin muut pinnat.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja ja ne voi pestä pesukoneessa. Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa säilytyspussissa. Skinnersit painavat alle 100 g, joten niitä voi kuljettaa mukana lähes missä vain. Skinners vie paljasjalkakenkäilyn ja jalan lihasten aktivoimisen uudelle tasolle mahdollistaen paljasjalkailun myös sisätiloissa, kaikissa urheilulajeissa, työpaikoilla sekä kotitöissä.

Skinnersit sopivat juoksemiseen, kuntosalille, joogaan, työpaikoille, uimahalleihin, matkailuun, vaelluksille, mihin tahansa!

Skinners 2.0

  • 3 mm paksu pohja
  • 2 mm paksu irroitettava pohjallinen
  • leveä varvasosa
  • hajuja estävä neulos
  • konepestävä
  • sopii kaikkiin jalkoihin
  • kevyt vain 160 g / pari (koko M)

Materiaalit: 45 % polyamidi, 32 % puuvilla, 20 % polyesteri, 3 % elastaani

Skinnersien tulisi istua jalkaan napakasti, mutta niin että ne eivät purista varpaita. Pohjan materiaali ei veny käytössä, joten liian pienet sukkakengät saattavat aiheuttaa kipua varpaisiin. Eli valitse koko niin, että kärkeen jää mielummin vähän tilaa kuin, että pohja puristaa varpaita.

Skinners sukkakenkien kokotaulukko
Koko        EU jalan max pituus cm
XXS 36-37 24
XS 38-39 25
S 40-41 26
M 41-42 27
L 43-44 28
XL 45-46 29
XXL 47-8 30

Valmistusmaa Tsekki.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.