Hyttyskarkottimet

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Thermacell muuttaa käsityksen hyttysten torjunnasta

Thermacell tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä.

Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan Thermacell muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Se on lähes hajuton ja äänetön ja tekee hyttysten torjumisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta kotipihalla, terassilla ja mökillä. Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Thermacell torjuu hyttyset ja muut pikkuötökät todella tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, esim. terassilla tai patiolla asetettaessa hyttyskarkotin lähelle maan pintaa. Tuulisella säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle, jolloin höyrystyvä tehoaine leviää halutulle oleskelualueelle.

Thermacell on tehokas, turvallinen ja lähes hajuton. Se ei sisällä DEET-myrkkyä, iholle levitettäviä haisevia karkotteita, voiteita tai suihkeita. Thermacellin vaikuttava ainesosa on pralletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttystorjunta-aine. Sen käyttöä on aiemmin rajoittanut se, että se on lämmitettävä suhteellisen korkeaan lämpötilaan, ennen kuin se höyrystyy ja leviää ympäristöön.

Thermacell käyttää hyttystorjuntamaton lämmittämiseen butaania, joka mahdollistaa riittävän korkean lämpötilan ja pitkän käyttöajan yhdellä 12 gramman butaanisäiliöllä. Lämmitettäessä tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa.