Optiikka

Levenhuk Sherman Pro kiikarit - vaativaan käyttöön | Kamavaja.fi verkkokauppa
Optiikka-osastomme sisältää Suomen kattavimman Levenhuk-tuotteiden valikoiman: katselukiikarit, ratakaukoputket, veneilykiikarit, monokulaarit, mikroskoopit sekä aloittelijoille, lapsille että vakavammille tutkijoille. Suurennuslasivalikoimassa on taskusuurennuslaseja, kädessä pidettäviä suurennuslaseja LED-valolla sekä pöytämallisia suurennuslaseja elektroniikan ym. pienten osien korjaukseen ja rakentamiseen.

Levenhuk-kaukoputket ovat saaneet erinomaisen vastaanoton maailmalla. Uuden tuotantoteknologian ansiosta hinnat on saatu kuluttajan kukkarolle ystävälliselle tasolle optiikan laadusta tinkimättä – tähtiharrastuksen aloittaminen ei ole enää rahasta kiinni.

Lapsille suunnatut värikkäät mikroskoopit ovat oiva lahjaidea – ties vaikka jälkikasvu innostuisi toden teolla tieteestä! Mikroskooppien mukana tulee valmiita näytteitä, joita pääsee heti tutkimaan!

Kiikarit Digitaaliset mikroskoopit Kaukoputket Monokulaarit Ratakaukoputket Suurennuslasit Pantaluupit Mikroskoopit Lasten mikroskoopit

Näytetään 1–20 / 134 tuotteesta

Näytetään 1–20 / 134 tuotteesta