Optiikka

Kaukoputki, monokulaari, kiikarit, mikroskooppi, matkakaukoputki, tähtikaukoputki…

Optiikka-osasto sisältää Suomen kattavimman Levenhuk-tuotteiden valikoiman: kiikarit, ratakaukoputket,  ratakiikarit, veneilykiikarit, monokulaarit, mikroskoopit sekä aloittelijoille, lapsille että vakavammille tutkijoille. Suurennuslasivalikoimassa on taskusuurennuslaseja, kädessä pidettäviä suurennuslaseja LED-valolla sekä pöytämallisia suurennuslaseja elektroniikan ym. pienten osien korjaukseen ja rakentamiseen.

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja, jonka tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit ja monokulaarit. Lisäksi yhtiötä löytyy myytäviin laitteisiin lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhukin tuotteiden nerokkuus piilee siinä, että tuotevalikoima on suunnattu laajalle käyttäjäkunnalle aina ammattilaisista harrastajiin ja amatööreihin. Valikoimasta löytyy huippuunsa hiotut arvokkaammat laitteet sekä aloittelijoille soveltuvat huokeammat harjoitteluvälineet. Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin. Tämä kertoo yrityksen vankasta luottamuksesta siihen, että tuotteet ovat viimeisteltyjä ja tuotanto tarkkaan valvottua.

Levenhuk-kaukoputket ovat saaneet erinomaisen vastaanoton maailmalla. Uuden tuotantoteknologian ansiosta hinnat on saatu kuluttajan kukkarolle ystävälliselle tasolle optiikan laadusta tinkimättä – tähtiharrastuksen aloittaminen ei ole enää rahasta kiinni. Matkakäyttöön suunniteltu Levenhuk Skyline Travel -mallisto sisältää sekä planeettojen että Auringon havainnointiin sopivia malleja. Skyline Travel Sun -malli sisältää aurinkosuotimen, jota käytettäessä on mahdollista tarkkailla Aurinkoa turvallisesti.

Kiikarimallisto sisältää sekä porrorisma- että kattoprismamallistot. Porroprismat ovat klassiset kenttäkiikarit, joissa on kattoprismatekniikkaa yksinkertaisempi ja suositumpi optiikka. Porroprismat ovat helpompia valmistaa. Prismajärjestelmän valohävikki on käytännössä olematon, mikä varmistaa korkeamman kuvanlaadun. Tämä suunnitteluratkaisu tekee kiikareista kuitenkin leveämmät ja painavammat. Kattoprismakiikareissa on monimutkaisempi optinen järjestelmä mutta se mahdollistaa kiikareiden suunnittelun kevyemmiksi ja pienemmiksi ja siten elegantimman näköisiksi. Kuvanlaatu ei ole ihan yhtä kirkas kuin vastaavan hintaisissa porroprisma-malleissa, mutta toisaalta ne ovat kevyempiä ja pienikokoisempia.

Kiikarit Kaukoputket Monokulaarit Ratakaukoputket Suurennuslasit Pantaluupit Mikroskoopit Digitaaliset mikroskoopit Lasten mikroskoopit

Näytetään 1–20 / 170 tuotteesta

Näytetään 1–20 / 170 tuotteesta