Aikuisten sukkakengät

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Aikuisten Skinners-sukkakengät ovat kevyitä, pohjasta vaimentamattomia ja rakenteellisesti joustavia. Kevytjalkineet suojaavat jalkaa, mutta jättävät liikkumisen vapauden toisin kuin jäykemmät normaalit kengät. Kevytjalkineen käyttö aktivoi jalkojen lihaksia aivan kuten liikuttaessa paljain jaloin.

Skinners sukkakengät ovat kuin sukat, mutta pohjasta ne antavat kenkämäisen suojan maaperän teräviä asioita kuten pikkukiviä vastaan. Aikuisten Skinners sukkakenkien pohja on valmistettu patentoidusta kaksikerrospolymeeristä ja se suojaa jalkaa lialta, vedeltä ja teräviltä pinnoilta. Sukkakenkiä kutsutaan myös nimillä paljasjalkasukat, barefoot-jalkineet tai paljasjalkatossut eli kyse on aina samasta asiasta!

Skinners sukkakengät tarjoavat jalalle luonnollisen tavan liikkua. Yläosasta Skinnersit ovat kuin sukat. Ne myös puetaan päälle kuin tavalliset lyhyet sukat. Innovaatio piilee pohjassa, jonka kumimainen rouhe suojaa jalkapohjaa, mutta antaa lähes autenttisen tuntuman maaperään. Voit vihdoinkin nauttia paljain jaloin kävelystä missä vain ilman että tarvitsee pelätä astuvansa esim. lasinsirpaleiden päälle.

Skinner sukkakengät - juokse, matkaile, retkeile, joogaa, käy salilla

Sukkakengillä ulkona liikkuessa maastoon tulee kiinnitettyä tavallista enemmän huomiota. Maaperä tuntuu jalkapohjassa ja jalkojen normaalisti levossa olevat lihakset joutuvat töihin ja saavat hyvää treeniä. Sukkakengät voi pestä pesukoneessa muun pyykin seassa ympäri käännettyinä hienopesulla. Sukkakengillä voi käydä lenkillä, kaupassa, pyöräilemässä, skeittaamassa, toimistotöissä, uimassa jne. Valikoimasta löytyvät myös sukkakengät. Aikuisten sukkakengät toimivat esim. jumppatunnilla tai uimahallissa, jossa ne antavat erinomaisen pidon liukkailla laatoilla.