Tietoa meistä

Kamavaja.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ulkona liikkujille, matkailijoille ja aktiivista elämää viettäville ihmisille. Lisäksi optiikkaosastomme tarjoaa laajan valikoiman optisia instrumentteja kuten kiikareita, kaukoputkia, suurennuslaseja lapsille, harrastajille ja ammattilaisille.

Valikoimamme on huolella kuratoitu, ja jokainen tuote on valittu harkiten sen hyödyn, laadun ja käytettävyyden perusteella. Ennen kuin tuotteet pääsevät osaksi valikoimaamme, ne käyvät läpi tiukan seulonnan varmistaaksemme, että ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Panostamme laadukkaisiin tuotekuvauksiin, jotta voit tehdä ostoksesi mahdollisimman tietoisesti. Haluamme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käsityksen tuotteista ennen niiden ostamista. Tämä hyödyttää sekä sinua asiakkaana että meitä myyjinä. Kun tiedät tarkasti, mitä olet ostamassa, vähenevät tuotepalautusten määrät, ja tämä näkyy suoraan kilpailukykyisinä hintoina.

Kamavaja.fi on ylpeästi 100% suomalainen verkkokauppa. Omistajamme on suomalainen yksityishenkilö ja intohimoinen yrittäjä. Hänen sydämensä sykkii nopeille toimituksille, joustavalle asiakaspalvelulle ja ennen kaikkea asiakkaidemme tyytyväisyydelle. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukemaan sinua kaikissa ulkona liikkumiseen ja aktiiviseen elämään liittyvissä tarpeissasi.

Olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan omat tavoitteesei ja nauttimaan ulkoelämästä täysillä. Tervetuloa ostoksille Kamavaja.fi verkkokauppaan, missä laatu, valikoima ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asioita.

Varasto ja toimisto sijaitsevat Helsingin Vallilassa, jossa toimii myös noutopiste tilauksille.

Kamavaja Oy
Panu Pentikäinen
Toimitusjohtaja
+358503205144

 

 

 

 

0