Alle 40-litraiset reput

Näytetään tulokset 1–15 / 45

Pieni reppu (yleisesti alle 40-litrainen reppu on pieni reppu) on monien ihmisten jokapäiväisen elämän käytetyimpiä tavaroita. Reppua käyttävät kaikki läpi elämän alkaen kouluikäisistä lapsista – yleensä lapset saavat ensimäinen reppunsa jo ennen ensimmäistä luokkaa. Lasten reppuun voi pakata monia hyödyllisiä mutta kevyitä esineitä aikuisten lähtiessä luontoretkelle: suurennuslasin, taskulampun tai oman juomapullon, unilelua tietenkään unohtamatta.

Reppuja käytetään monissa eri käyttötarkoituksissa: töissä, koulussa, kaupungilla, luonnossa viikonloppureissulla, mökille lähdettäessä, treenikamojen kuljettamiseen ja kyläilymatkalla tai lyhyellä ulkomaanmatkalla. Monet yleismalliset Brandit ja Mil-Tec -reput taipuvat kaikenlaiseen käyttöön. Lisäksi valikoimassa on erikoistarkoituksiin suunniteltuja reppumalleja, jotka loistavat ominaisuuksillaan esim. luontoretkellä, pilkillä tai kaupunkikäytössä. Esim. metsästysrepussa voi olla suojattu paikka riistalle – ominaisuus, jota ei koulurepussa heti ehkä tulisi tarpeelliseksi. Mil-Tec istuinreppu on optimoitu esimerkiksi pilkkijöille – jään päällä ei ole saatavilla mitään luonnosta helposti tehtävää istuinta, joten jakkara pitää ottaa mukaan. Reppujakkara yhdistää kaksi tarpeellista asiaa yhteen.

Vettähylkivä materiaali pitää repun sisällä olevat tavarat kuivana myös sadekelillä. Useimien reppujen ulkokangas on polyuretaanipinnoitettua polyesteriä – materiaali on omiaan juuri repuissa ominaisuuksiensa ansiosta: repäisylujuus on suuri, vedenpitävyys korkea ja se kestää hankausta ja kulumista vastaan vuosia.

Laadukas pieni reppu on sellainen, jossa tavarat saadaan pakattua mahdollisimman lähelle käyttäjän painopistettä – siis lähelle selkää. Kaukana selästä roikkuva paino rasittaa alaselkää ja heikentää ryhtiä. Mil-Tec, Brandit ja Trimm sekä muut myymämme reput on varustettu  lantiovyöllä ja kompressiohihnoilla. Näiden avulla reppu saadaan tiukemmin selkää vasten painopisteen optimoimiseksi. Ja kun tavarat ovat tiukasti repussa, niin ne eivät hölsky edes hölkätessä.

Pieni reppu sopii päivittäiseen käyttöön, kuten kouluun, töihin ja kaupungille sekä lyhyille retkille. Brandit ja Mil-Tec -reput ovat suosittuja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Ne ovat moderneja reppuja, joiden suunnittelussa on yhdistetty onnistuneesti army-henkisyys ja urbaani design.

Pienten reppujen valikoimaamme kuuluvat myös lasten reput.  Tyylikkäitä ja käytännöllisiä reppuja,  koulureppuja, reppuja ulkoiluun, reppuja työkäyttöön ja reppuja matkoille.