Näytetään kaikki 7 tulosta

MAGUS fluoresenssimikroskoopit edustavat huipputeknologiaa fluoresenssi- ja kirkaskenttämikroskopian alalla. Nämä ammattitason mikroskoopit on suunniteltu monipuoliseen käyttöön lääketieteen, farmakologian, oikeuslääketieteen, bioteknologian, eläinlääketieteen ja monien muiden alojen tutkimuksessa ja laboratoriodiagnostiikassa. Lisävarusteiden avulla mikroskooppia voidaan käyttää myös polarisoidun valon tutkimuksissa sekä pimeäkenttä- ja vaihekontrastitekniikoissa.

Fluoresenssimikroskopia on tekniikka, jossa valoherkät molekyylit absorboivat valoa tietyllä aallonpituudella ja emittoivat valoa pidemmällä aallonpituudella lyhyen viiveen, eli fluoresenssin eliniän, jälkeen. Tämä ilmiö mahdollistaa solujen ja molekyylien tarkastelun suurella herkkyydellä ja erityisyydellä. Tekniikka on erittäin tärkeä työkalu genetiikassa ja solubiologiassa, sillä se mahdollistaa elävien solujen kuvantamisen ja yksittäisten organelleiden sekä makromolekulaaristen kompleksien tarkkailun erittäin tarkasti. Fluoresenssimikroskopiassa käytetään erityisiä värjäysmenetelmiä, joiden avulla tutkittavat kohteet voidaan erottaa tarkasti taustasta.

MAGUS Lum -sarjan flueresenssimikroskoopit valinnaisine lisävarusteineen muodostavat täydellisen järjestelmän ammattilaisille ja tutkijoille, jotka vaativat parasta mahdollista kuvanlaatua ja joustavuutta fluoresenssimikroskopian alueella.

0