Näytetään kaikki 5 tulosta

Tervetuloa riippumattojen tarvikkeiden osastolle, jossa tarjoamme kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi riippumatolla rentoutumisesta ja seikkailuista täysin nautinnollisia ja vaivattomia. Riippumattoilu on maaginen kokemus, ja oikeilla tarvikkeilla voit tehdä siitä vieläkin paremman.

Eagles Nest Outfitters Spark riippumaton lämpöpussi: iloa kylmemmilläkin keleillä

Kylmällä ilmalla tai viileässä säässä ei tarvitse luopua riippumattoilusta. Eagles Nest Outfitters Spark riippumaton lämpöpussi pitää sinut lämpimänä ja mukavana, jotta voit nauttia riippumatolla löhöilystä kaikkina vuodenaikoina. Tämä lämpöpussi on suunniteltu erityisesti riippumattoilijoille, jotka haluavat jatkaa rentoutumistaan myös viileässä säässä.

ENO Deluxe riippumaton seinäkiinnityssarja: helppo asentaa, vakaa tuki

Jos tarvitset helpon ja luotettavan tavan kiinnittää riippumatto seinään, ENO Deluxe riippumaton seinäkiinnityssarja on täydellinen valinta. Tämä sarja mahdollistaa riippumattoilun sisätiloissa tai ulkona ilman puiden läsnäoloa. Se on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan vakautta ja mukavuutta riippumaton ripustamiseen.

ENO DryFly riippumaton sadesuoja: suojaa sateelta

Sateinen sää ei enää pilaa riippumattoiluhetkiäsi. ENO DryFly riippumaton sadesuoja pitää sinut kuivana ja suojaa riippumattoa sateelta. Oli sitten kesämyrsky tai sadekuuro, voit nauttia riippumatolla olemisesta ilman huolta märästä ja kylmästä.

ENO Fuse Hammock System: yhdistä riippumatot helposti

Haluatko jakaa riippumattonautinnon ystävän kanssa? ENO Fuse Hammock System on täydellinen ratkaisu. Tämä kätevä järjestelmä mahdollistaa kahden riippumaton yhdistämisen, jotta voitte rentoutua yhdessä. Se on helppo asentaa ja purkaa, joten voitte nopeasti pystyttää oman riippumattonne yhteiseen aikaan.

Riippumattoilu on enemmän kuin vain ulkona rentoutumista; se on elämys. Valitsemalla laadukkaat riippumattojen tarvikkeet varmistat, että jokainen riippumatolla vietetty hetki on täydellinen. Kamavaja.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat varusteet, jotka tekevät riippumattoilustasi unohtumattoman.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja valitse omat suosikkisi, jotta voit tehdä seuraavasta riippumattoseikkailustasi täydellisen. Riippumattonautinto odottaa sinua!

0