Näytetään kaikki 9 tulosta

Tervetuloa Ensiapupakkausten osastolle, jossa huolehdimme turvallisuudestasi ja hyvinvoinnistasi. Ensiapupakkaukset ovat olennainen osa varustusta niin kotona kuin retkilläkin, ja ne varmistavat, että olet valmis toimimaan nopeasti ja tehokkaasti mahdollisten tapaturmien tai sairaskohtausten sattuessa.

Ensiapupakkaus on asia, jonka puuttumisen huomaa vasta hädän hetkellä. Turvaa itsesi ja läheisesi pika-avun saanti pitämällä ensiapupakkausta saatavilla kaikissa paikoissa, joissa tapaat liikkua. Iso ensiapupakkaus mahtuu auton hansikaslokeroon, takahyllylle tai sivutaskuun, moottoripyörän sivulaukkuun sekä kotiin ja kesämökille. Pieni ensiapupakkaus mahtuu kyytiin eräretkelle ja lomareissuille.
Liikkuessasi kaukana sivistyksen parista kannattaa ensiapupakkausta täydentää isojen haavojen ompeluvälineillä – tämäkin asia, jota toivottavasti ei koskaan tarvita käytännössä, mutta joka voi pelastaa jopa hengen.
Ensiapupakkaus antaa turvaa ja pitä huolen siitä, että matka jatkuu.

Kattava valikoima ensiapupakkauksia kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme huolellisesti valitun valikoiman ensiapupakkauksia, jotka on suunniteltu eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten perheen retki luontoon, urheilutapahtuma tai kotiin varautuminen, meillä on oikea ensiapupakkaus juuri sinulle.

Pienet ja kätevät ensiapupakkaukset ovat täydellisiä liikkeellä oleville. Voit pitää niitä repussa, autossa tai retkivarusteidesi joukossa. Ne sisältävät perustarvikkeet, kuten laastareita, desinfiointiainetta ja kipulääkettä, jotka auttavat hoitamaan pienet haavat ja naarmut nopeasti ja hygieenisesti.

Retkeilijät, vaeltajat ja ulkoilmaihmiset arvostavat erityisesti retkeilyyn suunniteltuja ensiapupakkauksia. Ne sisältävät tarvikkeita, jotka voivat olla hyödyllisiä luonnossa, kuten punkkipihdit, hyönteiskarkotteet ja haavanhoitotuotteet. Näin voit nauttia luonnosta huoletta tietäen, että olet valmistautunut mahdollisiin haavoihin tai hyönteisten puremiin.

Ensiapupakkaukset ovat investointi turvallisuuteesi ja hyvinvointiisi. Ne antavat sinulle varmuuden ja valmiudet toimia nopeasti hätätilanteissa. Oli tarpeesi mikä tahansa, meillä on ensiapupakkaus, joka vastaa sitä.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja valitse oma ensiapupakkauksesi tarpeidesi mukaan. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia ensiapuratkaisuja, jotta voit olla turvassa missä tahansa tilanteessa.

0