Näytetään kaikki 7 tulosta

Lasten reppu on yksi lasten jokapäiväisen elämän käytetyimpiä tavaroita. Pientä laten reppua voivat käyttää kaikki lapset esikouluikäisistä ala-asteikäisiin asti. Pienille lapsille reppuun voi pakata monia hyödyllisiä mutta kevyitä esineitä aikuisten lähtiessä luontoretkelle: suurennuslasin, taskulampun tai oman juomapullon.

Reppuja käytetään monissa eri käyttötarkoituksissa: koulussa, kaupungilla, luonnossa viikonloppureissulla, mökille lähdettäessä, treenikamojen kuljettamiseen.  Mil-Tec US Assault lasten reput vastaavat ominaisuuksiltaan aikuisten reppuja eli ne ovat ”oikeita” reppuja.

Vettähylkivä materiaali pitää repun sisällä olevat tavarat kuivana myös sadekelillä. Useimien reppujen ulkokangas on polyuretaanipinnoitettua polyesteriä – materiaali on omiaan juuri repuissa ominaisuuksiensa ansiosta: repäisylujuus on suuri, vedenpitävyys korkea ja se kestää hankausta ja kulumista vastaan vuosia.

Laadukas pieni reppu on sellainen, jossa tavarat saadaan pakattua mahdollisimman lähelle käyttäjän painopistettä – siis lähelle selkää. Kaukana selästä roikkuva paino rasittaa alaselkää ja heikentää ryhtiä.  Lasten reput on varustettu lantiovyöllä ja kompressiohihnoilla. Näiden avulla reppu saadaan tiukemmin selkää vasten painopisteen optimoimiseksi. Ja kun tavarat ovat tiukasti repussa, niin ne eivät hölsky edes hölkätessä kun täytyy ehtiä kiireesti koulutunnille.

0