Näytetään tulokset 1–15 / 23

MAGUS biologiset mikroskoopit tarjoavat tieteentekijöille, opettajille ja tutkijoille laadukkaat ja monipuoliset työkalut biologisten näytteiden tutkimiseen. MAGUSin biologiset mikroskoopit ovat suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, tarkkuutta ja käyttömukavuutta kaikilla biologian ja lääketieteen osa-alueilla.

MAGUS-mikroskooppien valikoima sisältää sekä perinteisiä että käänteisiä (inverted) biologisia mikroskooppeja, jotka on varustettu LED- ja halogeenivalaisimilla, tarjoten kirkkaan ja tasaisen valaistuksen kaikissa tutkimuksissa. Laadukkaat objektiivit takaavat terävät ja selkeät kuvat eri suurennoksilla ja jokaisessa mallissa oleva trinokulaaripää mahdollistaa digitaalikameran tai näytön helpon liittämisen kuvien ja videoiden tallentamiseen ja jakamiseen.

Useissa malleissa on diopterinsäätö, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen tarkennuksen optimoinnin. Saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, kuten vaihekontrasti- ja polarisaatiolaitteita, jotka laajentavat tutkimusmahdollisuuksia. MAGUSin biologiset mikroskoopit ovat yhteensopivia useiden eri näytetyyppien kanssa ja niiden suurennusalue on 40x:stä jopa 2500x:ään (lisävarusteilla).

MAGUS tarjoaa biologisia mikroskooppeja, jotka on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä koulutusympäristöissä ja ammattimaisissa laboratorioissa, yhdistäen ergonomisen muotoilun edistykselliseen optiseen teknologiaan.

0