Näytetään tulokset 1–15 / 17

Tervetuloa Kamavajaan, missä tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita lumen pudotus- ja retkeilyvälineitä. Haluamme varmistaa, että olet varustautunut niin talven haasteisiin kuin luontoon retkeilyynkin.

Retkikeittimet Tarjoamme erilaisia retkikeittimiä, risukeittimistä kaasukeittimiin. Kaasukeittimet toimivat kaikissa sääolosuhteissa, jopa talvella, ja tarjoavat tasaisen ja varman liekin, joka tekee ruoanlaitosta ennustettavaa ja helppoa. Risukeittimien etu on se, että polttoaineen voi kerätä leiripaikalta, vähentäen kantamuksia.

Retkiruoka Pitkille vaelluksille tai eräretkille tarjoamme valmiita retkiruokia niin liha- kuin kasvissyöjillekin. Muista suunnitella ruokailut, sillä ravinto on tärkeää pitkillä retkillä. Valitse Kamavaja ja varmista maukas ja ravitseva retkiruoka.

Juomapullot ja termospullot Juomapullot jokaiseen käyttötarkoitukseen. V2O-juomapullot sopivat kaupunkikäyttöön, Nalgene-juomapullot ovat tiiviitä ja monikäyttöisiä, ja Mil-Tec tarjoaa kenttäpulloja kovaan käyttöön. Erityismaininnan ansaitsevat vedenpuhdistuspullot, jotka suodattavat juomavedestä bakteereja ja epäpuhtauksia.

Termospullot Pidä juomasi kuumana tai kylmänä termospulloissamme, jotka säilyttävät juoman oikeassa lämpötilassa jopa 24 tuntia. Mukimalliset termospullot tekevät aamuruuhkista siedettävämpiä ja sopivat piknik-tyylisille retkille.

Retkiaterimet Kestävät ja kompaktit retkiaterimet, jotka on suunniteltu kodin ulkopuoliseen ruokailuun. Helppoja puhdistaa ja kuljettaa mukana.

Kun suuntaat ulkoilmaseikkailuun, on tärkeää olla varustautunut oikeilla retkiruokailuvälineillä. Hyvin suunniteltu retkiruokailu voi tehdä retkestäsi entistä nautinnollisemman ja mukavamman kokemuksen. Kamavaja tarjoaa laadukkaita ja käytännöllisiä retkiruokailuvälineitä, jotka tekevät ruoanlaitosta ja aterioinnista luonnossa helppoa ja vaivatonta.

Valikoimastamme löydät erilaisia retkikeittimiä, kuten kaasukeittimet, risukeittimet ja monia muita vaihtoehtoja. Kaasukeittimet tarjoavat tasaisen ja helposti hallittavan lämmön, mikä tekee ruoanlaitosta nopeaa ja tehokasta. Risukeittimet ovat kevyitä ja ympäristöystävällisiä, ja niitä voi käyttää puun ja risujen avulla, mikä tarkoittaa, että polttoaineen voi kerätä luonnosta.

Retkiaterimet on suunniteltu erityisesti retkeilyyn ja ulkona ruoanlaittoon. Ne ovat kevyitä, kompakteja ja helposti puhdistettavia, mikä tekee niistä ihanteellisia ruoan nauttimiseen luonnon helmassa. Olipa kyseessä sitten aamiaisen valmistaminen telttaleirissä tai illallisen nauttiminen nuotion äärellä, hyvät retkiaterimet tekevät kokemuksesta mukavan ja käytännöllisen.

Termospullot ovat erinomainen tapa pitää juomasi kuumina tai kylminä pitkillä retkillä. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja -muotoisia termospulloja, jotka pitävät juoman halutussa lämpötilassa useita tunteja. Olipa kyseessä sitten kuuma kahvi aamulla teltassa tai kylmä juoma kuumana kesäpäivänä, termospullo on retkeilijän luotettava kumppani.

Juomapullot ovat tärkeitä nesteytyksen kannalta retkellä. Valikoimastamme löydät monenlaisia juomapulloja, joista voit valita juuri sinulle sopivan. Ne ovat kestäviä, tiiviitä ja sopivat erilaisiin ulkoiluolosuhteisiin.

Oikeilla retkiruokailuvälineillä voit valmistaa ja nauttia herkullista ruokaa luonnon keskellä. Kamavaja tarjoaa sinulle laadukkaat ja käytännölliset välineet, jotka tekevät retkiruokailusta mukavan ja mutkattoman kokemuksen. Kokeile ja nauti herkullisista aterioista luonnon helmassa!

0