Alle 8x kiikarit

Alle 8x suurennoksen tarjoavat kiikarit ovat hyviä yleiskiikareita luontoon ja veneilyyn. Atom 7×32-kiikarit ovat oiva apuväline luonnon kohteiden tutkimiseen päiväretkillä ja niillä voi tutkia yksityiskohtaisesti kaupunkiarkkitehtuuria.

Nelson-sarjan venekiikarit toimivat tähystettäessä reittiä. Vedenpitävät 7x kiikarit ovat varma valinta veneilijälle tai kalastajalle, sillä ne eivät rikkoudu tai uppoa veteen pudotessaan (varustettuna kelluvalla hihnalla).

Kiikarin tuotenimessä vilahtavat usein kaksi lukua, joista ensimmäinen on suurennos ja jälkimmäinen linssin halkaisija (mm). Esimerkiksi 7×50 kiikari  tarkoittaa 7-kertaisesti suurentavaa kiikaria, jonka linssin halkaisija on 50 millimetriä. Mitä suurempi linssin halkaisija on, sitä valovoimaisempi kiikari on ja sitä paremman näkymän se yleensä tuottaa. Pieni tai suuri suurennoskerroin ei ole toista parempi; käyttötarkoitus määrää sopivan suurennoksen. Laajojen alueiden sekä lähellä olevien kohteiden (esim. kaupunkikohteet) tarkkailuun 7x kiikari on loistovalinta.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Näytetään kaikki 2 tulosta