Riippumatot

Näytetään kaikki 13 tulosta

Riippumatot | Kamavaja.fi verkkokauppa

Riippumatto tarjoaa lokoisaa renoutumista!

Riippumaton tarkkailija suosittelee riippumattoa vaihtoehdoksi makuupussin, makuualustan ja teltan yhdistelmälle. Pirteän värinen riippumatto sopii retkeilyn lisäksi pihakoivujen väliin perheen halutuimmaksi lorvimispaikaksi. Riippumaton sadesuojaksi voi laittaa tarpin, joka suojaa sateelta ja auringolta. Kylmemmillä keleillä riippumattoa voi eristää ala- ja yläpeitteillä.

Hyttysverkolla riippumaton mukavuus nousee ympäristöstä riippuen vielä uusiin ulottuvuuksiin. Leppoisasssa kesäilmassa ajanvietto voi häiriintyä ärsyttävästi, jos ympärillä pörrää hyttysiä, paarmoja ja muita itikoita. Riippumaton suojaksi asetettava hyttysverkko takaa ilmatilan rauhan ja voit rentoutua tai nukkua rauhassa ilman puretuksi tulemista.

Rennon hengailun stereotyyppisissä mielikuvissa makaaminen riippumatossa kirjaa lukemassa kesäpäivänä kylmä juoma käden ulottuvilla on yksi yhtä suosittu kuin rantatuolissa makoilu. Riippumatto on rantatuolia mukavampi!

Riippumatot ovat kehittyneet huimasti viime vuosina. Nykyaikainen riippumatto on kevyt, erittäin kestävä, värikäs ja helposti asennettava sekä kokoonlaitettava. Paketissa yhden hengen riippumatto menee suunnilleen ylisuuren greipin kokoiseen tilaan, verkkomalliset riippumatot  pienempään. Riippumatto mahtuu heittämällä reppuun tai rinkkaan  ja sen kuljettaminen leiripaikalle on telttaa kevyempää. Riippumatossa nukkuminen telttailuun verrattuna antaa sen edun, että alustasta ei tarvitse välittää. Riittää, että jostakin löytyy kaksi sopivalla etäisyydellä olevaa puuta, joihin riippumaton kiinnitysnarut voi kiinnittää. Retkeilijöille on saatavilla myös todella kehittyneitä riippumattoja, joihin käynti tapahtuu pohja-aukon kautta. Ne ovat pohjastaan todella tasaisia ja niissä voi nukkua monissa asennoissa. Retkeilyyn tarkoitettu riippumatto ei ole banaanin kaltaisesti mutkalla!

Riippumatto on mahtava tapa nauttia lyhyen kesämme päivistä!