Näytetään kaikki 7 tulosta

Tervetuloa 15-20x suurennoskerroin kiikarien eli avaruuskiikarien osastolle. Nämä kiikarit ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat tutkia lähiavaruutta ja tarkkailla taivaan ilmiöitä yksityiskohtaisesti helposti ilman hankalammin esille otettavaa kaukoputkea. Avaruuskiikarit tarjoavat riittävän voimakkaan suurennoksen ja tarkan kuvan Kuun, planeettojen, tähtiryhmien ja monien muiden taivaan kohteiden tarkkailuun.

Yksi avaruuskiikareiden suurimmista eduista on niiden monipuolisuus. Ne sopivat täydellisesti sekä amatööri- että kokeneille tähtitieteilijöille. Voit käyttää niitä kotipihallasi tai suunnata retkelle kauas valosaasteesta, ja saat aina vaikuttavia havaintoja avaruudesta. Nämä kiikarit ovat todellinen ikkuna tähtitaivaaseen, ja niiden avulla voit uppoutua tähtien ja planeettojen maailmaan. Luonnollisesti 15x ja 20x kiikarilla voi tutkia myös maanpäällisiä kaukaisia kohteita! Esim. lintutornissa kauempanakin lentävät linnut tulevat lähelle suurta suurennusta käytettäessä.

Avaruuskiikareissa yhdistyy voimakas suurennos ja laadukas optiikka. Ne tarjoavat yksityiskohtaisen kuvan Kuusta, jossa voit erottaa kraatterit ja vuoristot, sekä planeetoista, kuten Marsista, Jupiterista ja Saturnuksesta. Voit havaita planeettojen kuut, pilviharjanteet ja renkaat selvästi. Näiden kiikareiden ansiosta voit myös tutkia laajoja tähtiryhmiä ja tähtijoukkoja, jotka ovat kaukana paljaalla silmällä näkyvistä.

Kiikareiden suurennoskerroin 15-20x tekee niistä erinomaisen valinnan tähtitaivaan tutkimukseen. Ne tarjoavat riittävän suuren suurennoksen, jotta voit erottaa yksityiskohdat, mutta eivät ole liian voimakkaat, jolloin katselu pysyy vakautena. Voit helposti seurata taivaankappaleiden liikettä ilman, että kuva tärisee liikaa.

Levenhuk-avaruuskiikarit ovat yhteensopivia 1/4″ kierteellä varustettujen jalustojen kanssa, mikä lisää vakautta ja mahdollistaa pitkäaikaisen tarkkailun ilman väsymystä. Voit kiinnittää kiikarit jalustaan ja säätää ne tarkasti haluamaasi kohteeseen. Tämä on erityisen hyödyllistä pitkien tähtitieteellisten havaintojen aikana.

Avaruuskiikareiden suorituskyky perustuu laadukkaaseen optiikkaan ja monikerrospinnoitteisiin, jotka vähentävät heijastumia ja parantavat valonläpäisyä. Ne tarjoavat kirkkaan ja terävän kuvan kaikissa valaistusolosuhteissa. Avaruuskiikarit on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, ja ne ovat usein vedenpitäviä ja sumutäytettyjä, joten voit käyttää niitä huoletta erilaisissa sääolosuhteissa.

Avaruuskiikarit tarjoavat upean mahdollisuuden päästä lähemmäs tähtiä ja planeettoja. Ne ovat ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tutkia avaruutta omasta takapihastaan tai kaukaisemmista paikoista, ja ne tarjoavat mahdollisuuden kokea tähtitieteen kauneus ja ihmeet omilla silmillään. Oli intohimosi tähtitaivas tai haluat vain kokea avaruuden mysteerin, nämä kiikarit ovat täydellinen väline unelmiesi toteuttamiseen.

0