Näytetään tulokset 1–15 / 18

Reput - 40-60-litrainen reppu arkeen | Kamavaja.fi verkkokauppa

40-60-litraiset reput ovat hyviä arkikäyttössä, kun tarvitset reppuun koko päivän tavarat töitä/koulua ja harrastuksia myöten. 40-60-litraisiin reppuihin mahtuu jo paljon tavaraa, mutta ne sopivat myös vajaaseen pakkaamiseen. 40-60-litraiset rinkat sopivat erinomaisesti päivän tai parin vaellusreissulle.

Reppu on monien ihmisten jokapäiväisen elämän käytetyimpiä tavaroita. Reppua käyttävät kaikki läpi elämän alkaen kouluikäisistä lapsista – yleensä lapset saavat ensimäinen reppunsa jo ennen ensimmäistä luokkaa.

Reppuja käytetään monissa eri käyttötarkoituksissa: töissä, koulussa, kaupungilla, luonnossa viikonloppureissulla, mökille lähdettäessä, treenikamojen kuljettamiseen ja kyläilymatkalla tai lyhyellä ulkomaanmatkalla. Monet yleismalliset Brandit ja Mil-Tec -reput taipuvat kaikenlaiseen käyttöön. Lisäksi valikoimassa on erikoistarkoituksiin suunniteltuja reppumalleja, jotka loistavat ominaisuuksillaan esim. luontoretkellä, pilkillä tai kaupunkikäytössä. Esim. metsästysrepussa voi olla suojattu paikka riistalle – ominaisuus, jota ei koulurepussa heti ehkä tulisi tarpeelliseksi. Mil-Tec istuinreppu on optimoitu esimerkiksi pilkkijöille – jään päällä ei ole saatavilla mitään luonnosta helposti tehtävää istuinta, joten jakkara pitää ottaa mukaan. Reppujakkara yhdistää kaksi tarpeellista asiaa yhteen.

Vettähylkivä materiaali pitää repun sisällä olevat tavarat kuivana myös sadekelillä. Useimien reppujen ulkokangas on polyuretaanipinnoitettua polyesteriä – materiaali on omiaan juuri repuissa ominaisuuksiensa ansiosta: repäisylujuus on suuri, vedenpitävyys korkea ja se kestää hankausta ja kulumista vastaan vuosia.

Laadukas reppu on sellainen, jossa tavarat saadaan pakattua mahdollisimman lähelle käyttäjän painopistettä – siis lähelle selkää. Kaukana selästä roikkuva paino rasittaa alaselkää ja heikentää ryhtiä. Mil-Tec, Brandit ja Trimm sekä muut myymämme reput on varustettu lantiovyöllä ja kompressiohihnoilla. Näiden avulla reppu saadaan tiukemmin selkää vasten painopisteen optimoimiseksi. Ja kun tavarat ovat tiukasti repussa, niin ne eivät hölsky edes hölkätessä.

Reppu sopii päivittäiseen käyttöön, kuten kouluun, töihin ja kaupungille sekä lyhyille retkille. Brandit ja Mil-Tec -reput ovat suosittuja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Ne ovat moderneja reppuja, joiden suunnittelussa on yhdistetty onnistuneesti army-henkisyys ja urbaani design.

Pienten reppujen valikoimaamme kuuluvat myös lasten reput. Tyylikkäitä ja käytännöllisiä reppuja, koulureppuja, reppuja ulkoiluun, reppuja työkäyttöön ja reppuja matkoille.

Pakkausvinkkejä

Tässä on joitakin pakkausvinkkejä sekä keskikokoisen rinkan että repun pakkaamiseen, jotta voit matkustaa kätevästi ja järjestelmällisesti:

Keskikokoinen rinkka:

Painavat tavarat pohjalle: Laita painavat ja vähiten tarvittavat tavarat rinkan pohjalle. Tämä auttaa pitämään rinkan painopisteen alhaalla ja lähellä selkääsi, joka on ergonomisesti parempi.

  1. Vaatekerrokset: Taita vaatteet rullalle sen sijaan, että taittelisit ne litteäksi. Tällä tavoin saat vaatteet tiiviisti ja voit hyödyntää tilaa paremmin.
  2. Pakkauspussit: Käytä pakkauspusseja tai muovisia pusseja, jotta voit järjestää vaatteet, alusvaatteet, ja muut tavarat omiin kategorioihinsa. Tämä auttaa pitämään rinkan siistinä ja helpottaa tavaroiden löytämistä.
  3. Tärkeimmät tavarat ylös: Laita tärkeät ja usein tarvittavat tavarat rinkan yläosaan tai helposti saataville taskuihin, kuten passi, lompakko, aurinkolasit ja matkaopas.
  4. Sadesuoja: Käytä sadesuojaa rinkan päällä suojatakseen tavaroita sateelta. Useimmissa rinkoissa on integroitu sadesuoja, mutta voit myös harkita lisäsadesuojan käyttöä.

Reppu:

  1. Päivittäistarvikkeet etutaskuun: Repun etutasku on hyvä paikka säilyttää päivittäin tarvittavia esineitä, kuten avaimet, puhelin, lompakko ja aurinkolasit.
  2. Vetoketjulliset taskut: Useimmissa reppumalleissa on useita vetoketjullisia taskuja, jotka ovat ihanteellisia arvokkaille esineille ja pientavaroille. Käytä näitä taskuja järjestääksesi tärkeät tavarat.
  3. Vetoketjun vaijeri: Jos olet huolissasi turvallisuudesta, harkitse vetoketjun vaijerin käyttöä. Voit kiinnittää sen repun vetoketjuihin, jotta taskuihin ei pääse käsiksi ilman sinun tietoasi.
  4. Käyttötarvikkeet helposti saataville: Varmista, että repussa on helposti saatavilla oleva paikka juomapullolle, jotta pysyt nesteytettynä matkan aikana. Lisäksi kannattaa pitää kätevästi mukana pikkupurtavaa ja ehkä pieni ensiapupakkaus.
  5. Lämpimät vaatteet ylhäällä: Jos aiot tarvita lämpimiä vaatteita, kuten takin tai huivin, pidä ne repun yläosassa tai sidottuna repun päälle, jotta voit ottaa ne nopeasti käyttöön, jos sää muuttuu.

Muista, että pakatessasi keskikokoisen rinkan ja repun, vähemmän on usein enemmän. Tarkista matkasi tarpeet ja pakkaa vain tarpeelliset tavarat mukaan, jotta matkasta tulee kevyempi ja nautinnollisempi.

0