Keskikokoiset reput ja pienet rinkat

Näytetään kaikki 6 tulosta

Reput - 40-60-litrainen reppu arkeen | Kamavaja.fi verkkokauppa

40-60-litraiset reput ovat hyviä arkikäyttössä, kun tarvitset reppuun koko päivän tavarat töitä/koulua ja harrastuksia myöten. 40-60-litraisiin reppuihin mahtuu jo paljon tavaraa, mutta ne sopivat myös vajaaseen pakkaamiseen. 40-60-litraiset rinkat sopivat erinomaisesti päivän tai parin vaellusreissulle.

Reppu on monien ihmisten jokapäiväisen elämän käytetyimpiä tavaroita. Reppua käyttävät kaikki läpi elämän alkaen kouluikäisistä lapsista – yleensä lapset saavat ensimäinen reppunsa jo ennen ensimmäistä luokkaa.

Reppuja käytetään monissa eri käyttötarkoituksissa: töissä, koulussa, kaupungilla, luonnossa viikonloppureissulla, mökille lähdettäessä, treenikamojen kuljettamiseen ja kyläilymatkalla tai lyhyellä ulkomaanmatkalla. Monet yleismalliset Brandit ja Mil-Tec -reput taipuvat kaikenlaiseen käyttöön. Lisäksi valikoimassa on erikoistarkoituksiin suunniteltuja reppumalleja, jotka loistavat ominaisuuksillaan esim. luontoretkellä, pilkillä tai kaupunkikäytössä. Esim. metsästysrepussa voi olla suojattu paikka riistalle – ominaisuus, jota ei koulurepussa heti ehkä tulisi tarpeelliseksi. Mil-Tec istuinreppu on optimoitu esimerkiksi pilkkijöille – jään päällä ei ole saatavilla mitään luonnosta helposti tehtävää istuinta, joten jakkara pitää ottaa mukaan. Reppujakkara yhdistää kaksi tarpeellista asiaa yhteen.

Vettähylkivä materiaali pitää repun sisällä olevat tavarat kuivana myös sadekelillä. Useimien reppujen ulkokangas on polyuretaanipinnoitettua polyesteriä – materiaali on omiaan juuri repuissa ominaisuuksiensa ansiosta: repäisylujuus on suuri, vedenpitävyys korkea ja se kestää hankausta ja kulumista vastaan vuosia.

Laadukas reppu on sellainen, jossa tavarat saadaan pakattua mahdollisimman lähelle käyttäjän painopistettä – siis lähelle selkää. Kaukana selästä roikkuva paino rasittaa alaselkää ja heikentää ryhtiä. Mil-Tec, Brandit ja Trimm sekä muut myymämme reput on varustettu lantiovyöllä ja kompressiohihnoilla. Näiden avulla reppu saadaan tiukemmin selkää vasten painopisteen optimoimiseksi. Ja kun tavarat ovat tiukasti repussa, niin ne eivät hölsky edes hölkätessä.

Reppu sopii päivittäiseen käyttöön, kuten kouluun, töihin ja kaupungille sekä lyhyille retkille. Brandit ja Mil-Tec -reput ovat suosittuja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Ne ovat moderneja reppuja, joiden suunnittelussa on yhdistetty onnistuneesti army-henkisyys ja urbaani design.

Pienten reppujen valikoimaamme kuuluvat myös lasten reput. Tyylikkäitä ja käytännöllisiä reppuja, koulureppuja, reppuja ulkoiluun, reppuja työkäyttöön ja reppuja matkoille. Osta reppu merkiltä Brandit, Mil-Tec tai Trimm.