Ratakaukoputket

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Ratakaukoputket ovat edullisia ja luotettavia kaukoputkia, jotka sopivat villieläinten, luontomaisemien ja kaupunkinäkymien katseluun.  Kamavajan valikoimassa on Levenhuk ratakaukoputkia urheiluun, metsästykseen ja harrastekäyttöön.

Ratakaukoputki on tarkoitettu maan päällä olevien kohteiden tarkkailuun. Tyypillinen käyttökelpoinen ratakaukoputken suurennuskerroin on yleensä välillä 15-45x. Mitä lämpimämpi ja kosteampi ilma on, sitä enemmän se rajoittaa korkean suurennuskertoimen käyttöä pitkillä matkoilla. Kuivalla ja tyynellä kelillä viileässä on mahdollista käyttää korkeampia suurennuksia.

Levenhukin ratakaukoputkiin voidaan asentaa kamera-adapteri, jonka avulla optiikan tuottamat näkymät voidaan kuvata ja digitoida.

Laadukkaat ja luotettavat Levenhuk-ratakaukoputket ovat täydellinen valinta todella kaukana olevien kohteiden tarkkailuun. Nämä suhteellisen pienillä objektiivilinsseillä ja pienellä painolla varustetut ratakaukoputket sopivat erinomaisesti mukaan kävelyretkille ja matkustamiseen. Kaikki ratakaukoputket on varustettu korkealaatuisella, kauttaaltaan pinnoitetulla optiikalla, joka tarjoaa selkeät ja kirkkaat kuvat. Levenhuk-ratakaukoputket ovat vedenpitäviä ja ne toimivat luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa.

Ratakaukoputken osto-opas