Optiikka

Näytetään tulokset 1–15 / 38

Optiikka-osasto sisältää laajan Levenhuk-tuotteiden valikoiman: kiikarit, ratakaukoputket,  ratakiikarit, veneilykiikarit, monokulaarit ja mikroskoopit. Suurennuslasivalikoimassa on taskusuurennuslaseja, kädessä pidettäviä suurennuslaseja LED-valolla sekä pöytämallisia suurennuslaseja elektroniikan ym. pienten osien korjaukseen ja rakentamiseen.

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja, jonka tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit ja monokulaarit. Lisäksi yhtiötä löytyy myytäviin laitteisiin lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhukin tuotteiden nerokkuus piilee siinä, että tuotevalikoima on suunnattu laajalle käyttäjäkunnalle aina ammattilaisista harrastajiin ja amatööreihin. Valikoimasta löytyy huippuunsa hiotut arvokkaammat laitteet sekä aloittelijoille soveltuvat huokeammat harjoitteluvälineet. Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin. Tämä kertoo yrityksen vankasta luottamuksesta siihen, että tuotteet ovat viimeisteltyjä ja tuotanto tarkkaan valvottua.

Suurennuslasit auttavat elektroniikan korjauksessa – ja lukulasien välttelyssä!