Näytetään kaikki 4 tulosta

Juomapullot - Kamavaja.fi

Juomapullot arkikäyttöön ja luontoretkille.

Uutuutena puolen litran V2O-juomapullo, joka on valmistettu 2-kerroksisesta teräksestä(!). V2O-pullot kestävät käyttöä vuosikymmenen ellei pitempään. Ne pitävät juoman kylmänä pitempään lämmöneristyksene ansiosta.

Nalgene-juomapullot ovat toinen suosikkimerkkimme. Värikkäät pullot ovat hyvännäköisiä, kestäviä ja ne on muotoiltu täydellisesti; suuaukko on riittävän iso, korkissa on reikä karabiinille ja pullot sopivat niin auton juomatelineeseen kuin reppuun.

Mil-Tec tarjoaa hardcore-käyttöön kenttäpulloja, jotka on tehty kestämään! Mil-Tec-kenttäpullo tuo juoman perille vaelluksella tai jopa äijien polttareissa.

Juomapullo valikoimastamme löytyy takuulla oikeanlainen pullo arkeen, työhön, vapaa-aikaa, vaelluksille sekä retkeilyyn. Juomapulloja on lapsille ja aikuisille eri kokoisina ja erilaisilla ominaisuuksilla varusteltuna. Suosituimpia pullojamme ovat mm. värikkäät Nalgene juomapullot, jotka valmistetaan huolellisesti kestävistä materiaaleista. Juomapulloista löytyy sekä muovista että teräksestä valmistettuja vaihtoehtoja.  Suosituimpia pulloja vaeltajille ja matkustajille ovat vedenpuhdistuspullot, jotka suodattavat juomavedestä bakteereja ja epäpuhtauksia.

Juomapullo on hyvä olla päivittäisessä käytössä työpisteen lähellä ja kotona siellä missä satut aina oleskelemaan. Kun kylmää vettä on saatavilla helposti, tulee vettä juotua riittävästi kuin huomaamatta – ja samalla vähenee tarpeeton jääkaapilla käyminen. Asiantuntijat suosittelevat päivittäiseksi vedentarpeeksi kaikenlaisia litramääriä, mutta lopulta kukin voi vain henkilökohtaisesti tietää, mikä on sopivin määrä nestettä per vuorokausi.

Tilaa juomapullo eri tilanteisiin helposti ja nopeasti netistä!

0