Kiikarit

Kiikarit tuovat aivan uusia ulottuvuuksia ympäristön tarkkailuun luonnossa, kaupungissa ja urheilutapahtumassa. Meillä on Suomen suurin Levenhuk-kiikareiden valikoima, josta löytyy paljon eri käyttötarkoituksiin sopivia kiikareita: pieniä ja kevyitä kiikareita harrastajille, isompia kiikareita ammattilaisille sekä vedenpitäviä ja kelluvia veneilykiikareita.  Kiikarit kannattaa valita niiden käyttötarkoituksen mukaan. Pienilinssiset kiikarit ovat käteviä jokapäiväisessä käytössä ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Suuremmat kiikarit painavat laukussa enemmän, mutta niissä on laadukkaampi optiikka, valonläpäisy ja niillä näkee paremmin myös hämärissä olosuhteissa.

Kiikareiden kaksi päätyyppiä – Porroprisma ja Kattoprisma

Porroprismat ovat klassiset kenttäkiikarit, joissa on kattoprismatekniikkaa yksinkertaisempi ja suositumpi optiikka. Porroprismat ovat helpompia valmistaa. Prismajärjestelmän valohävikki on käytännössä olematon, mikä varmistaa korkeamman kuvanlaadun. Tämä suunnitteluratkaisu tekee kiikareista kuitenkin leveämmät ja painavammat.

Kattoprismakiikareissa on monimutkaisempi optinen järjestelmä mutta se mahdollistaa kiikareiden suunnittelun kevyemmiksi ja pienemmiksi ja siten elegantimman näköisiksi. Kuvanlaatu ei ole ihan yhtä kirkas kuin vastaavan hintaisissa porroprisma-malleissa, mutta toisaalta ne ovat kevyempiä ja pienikokoisempia.

Atom-kiikarit Kiikarit zoomilla 3x kiikarit 8x kiikarit 10x kiikarit 12x kiikarit 16x kiikarit 20x kiikarit Veneilykiikarit Kiikarien valintaopas

Atom Atom-sarjan kiikarit ovat harrastajien yleiskiikareita.
Karma Suositut Levenhuk Karma-sarjan kiikarit ovat harrastus- ja ammattikäyttöön sopivia vedenpitäviä, yleiskäyttöisiä kiikareita.
Sherman Levenhuk Sherman -kiikarit ovat suorituskykyisiä, tehokäyttöön suunnattuja kiikareita.
Heritage Heritage-kiikarit sopivat kenttähavainnointiin ja etäisyyden mittaamiseen avoimessa maastossa.

Levehuk - Uusi kiikarivalikoima | Levenhuk-kiikarit Kamavaja.fi verkkokauppa

Näytetään 1–20 / 62 tuotteesta

Näytetään 1–20 / 62 tuotteesta