Näytetään kaikki 4 tulosta

Otsalamppu on hyvä vaihtoehto taskulampulle kaikille pimeässä liikkuville. Otsalta valo tulee korkealta ja valaisee edessä olevan alueen hyödyllisemmin kuin käden korkeudella oleva taskulamppu.

Otsalamppu vapauttaa kädet lampun kädessä pitämisestä ja voit keskittyä työvälineiden tai puhelimen käyttöön, koiran taluttamiseen jne. Pimeässä liikkujalle otsavalo on yksi hyödyllisimmistä apuvälineistä – olit sitten lenkkeilemässä, sienestämässä, marjastamassa tai tekemässä mökillä pihatöitä illan jo hämärryttyä. Koiran kanssa voi lähteä huoletta pimeälle lenkkipolulle vaikka sadesäällä, kun ottaa varusteeksi vedenpitävän otsalampun. Pyöräilijälle otsalamppu antaa lisävaloa ylempää kuin polkupyörän kiinteä lamppu ja se tuo lisäturvaa pimeällä liikkumiseen. Pyöräilijöille suunnitelluissa otsalampuissa on monesti myös punainen takavalo, joka ei jää huomaamatta takaa tulevilta autoilijoilta.

Otsavalo inttiin tai kertausharjoituksiin!

Hanki ladattava otsalamppu inttiin tai kertausharjoituksiin, niin varusteiden kanssa puljaaminen on helpompaa pimeässä korvessa. Ei nimittäin kannata jäädä virallisen valaistuksen varaan, koska todennäköisesti valo ei riitä varustereppusi pohjalle tai tule mukana teltan pystyttämisessä telttakeppien luokse. Tarkista kuitenkin etukäteen oman varuskuntasi kanta oman otsalampun käyttöön.

Otsalamppu ammattikäyttöön ja vapaa-aikaan

Ammattikäyttöön suunnitellut otsalamput ovat paljon tehokkaampia kuin satunnaiseen harrastuskäyttöön tehdyt otsalamput. Pro-tason otsalampuissa on pitkä paloaika, suuri lumen-arvo ja niiden avulla on mahdollista pidentää työpäivää vaikkapa rakennustyömaalla auringon jo laskettua. Otsalamppu on myös oiva turvavaruste sähkökatkojen varalta.

Syksyllä mökille tullessasi pihalla voi olla jo pilkkopimeää. Kun pidät autossa mukana otsalamppua, voit liikkua turvallisesti ensimmäiselle valokatkaisijalle kytkemään pihan tai terassin valot päälle. Myös erämaassa ja sähköttömissä mökeissä otsalamppu on tärkeä apuväline askareiden tekemiseen ja liikkumiseen.

Otsalamppu voi olla ladattava tai paristokäyttöinen. Valikoimassamme on kumpaakin vaihtoehtoa, sillä niille kummallekin on omat käyttötarkoitukset. Jos otsalamppu on mahdollista ladata säännöllisesti verkkovirralla tai aurinkopaneelilla ja käyttöaika vuorokaudessa alittaa otsalampun paloajan, voit käyttää huoletta ladattavaa otsalamppua. Paristokäyttöiset otsalamput ovat toisaalta siitä parempia, että niihin voi aina laittaa tilalle uudet paristot ja käyttö jatkuu. Valikoimassamme on myös otsalamppuja, joita voi käyttää ladattavilla akuilla; tällaisilla otsalampuilla voit yhdistää kummankin vaihtoehdon parhaat puolet.

0