Palautusoikeus

Kamavaja.fi verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

Peruutus tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kamavaja.fi. Ilmoita sähköpostissa tilausnumero, nimesi ja syy, miksi haluat peruuttaa tilauksen. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseksi. Jos tilauksen jättää noutamatta peruutusilmoitusta tekemättä, vähennämme palautettavasta summasta lähetyskulut ja 9 € käsittelykuluja.

Jos peruutat tilauksen, palautamme kaikki saamamme suoritukset, myös lähetyskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamistamme edullisimmista vakiotoimitustavoista poikkeavan toimitustavan) mahdollisimman nopeasti ja joka tapauksessa enintään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksen. Palautus maksetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä ostossa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

0