Lasten mikroskooppi tuo kirjaimellisesti mikroskooppinen pienet asiat silmien ulottuville!  Lasten mikroskooppi on hieno optinen instrumentti, jolla pääsee tutkimaan soluja ja sitäkin pienempiä asioita. Aluksi mikroskoopin käyttöön tarvitaan vanhemman avustusta, sillä mikroskoopin käytössä on muutama vaihe, jotka täytyy tehdä kunnolla.

Levenhuk LabZZ C3 ötökkäpurkki - KamavajaEnsimmäinen mikroskooppi nuorelle lapselle voi olla ötökkäpurkki.  Ötökkäpurkin päällä on suurennuslasi, jonka kautta purkkiin laitetun ötökän, lehden, kiven tai muun pikkuesineen näkee muutaman kerran suurennettuna. Ötökkäpurkki on niin helppokäyttöinen, että se voi säilyä alle kouluikäisen leikeissä mukana pitkään.

Kun ötökkäpurkin 5x suurennus jää pieneksi ja lapsi haluaa nähdä tarkemmin, mitä pienen mittakaavan maailmassa on, niin silloin on aika ostaa ensimmäinen oikea mikroskooppi.

Levenhuk LabZZ M1 lasten mikroskooppi

Levenhuk LabZZ M1 lasten mikroskooppi on ensimmäinen ”oikea” mikroskooppi. Tällä mikroskoopilla lapset voivat tehdä ensimmäiset tieteelliset kokeensa. Mikroskoopin mukana on valmiita näytteitä, joita lapset pääsevät tutkimaan heti. Mikroskoopin pmukana tulee välineitä mikroskooppinäytteiden tekemiseksi. Lapset voivat käyttää mikroskooppia itsenäisesti ja tutkia sillä jokapäiväisiä esineitä.

Helppokäyttöiset lapsille suunnitellut aloittelijan mikroskoopit ovat hyödyllinen lahja luonnosta kiinnostuneille lapsille. Mikroskoopin avulla lapsi innostuu luonnontieteistä.

Levenhuk lasten mikroskoopit ovat oikeita mikroskooppeja, joiden optiikka on valmistettu korkealuokkaisesti. Linssit tuottavat selkeitä kuvia ja mikroskoopeilla pääsee kurkistamaan silmälle näkymättömään maailmaan.

Katso tästä kaikki lasten optiset instrumentit!

Näytetään tulokset 1–15 / 36

0