Pieni reppu – tyypillisesti n. 25-litrainen kompaktin kokoinen reppu on hyvä valinta jokapäiväiseen käyttöön kaupungilla, koulussa, työmatkoilla ja harrastuksiin liikuttaessa. Valikoimassa on kattavasti pieniä reppuja alkaen 15-litraisista aina 40 litran vähän reilumpaan kokoluokkaan asti.

Pienikokoinen, kevyt ja kompakti reppu monien ihmisten jokapäiväisen elämän käytetyimpiä tavaroit. Monet yleismalliset Brandit ja Mil-Tec -reput soveltuvat kaikenlaiseen käyttöön. Lisäksi valikoimassa on erikoistarkoituksiin suunniteltuja reppumalleja, jotka loistavat ominaisuuksillaan esim. luontoretkellä, pilkillä tai kaupunkikäytössä. Esim. metsästysrepussa voi olla suojattu paikka riistalle – ominaisuus, jota ei koulurepussa heti ehkä tulisi tarpeelliseksi. Mil-Tec istuinreppu on optimoitu esimerkiksi pilkkijöille – jään päällä ei ole saatavilla mitään luonnosta helposti tehtävää istuinta, joten jakkara pitää ottaa mukaan. Reppujakkara yhdistää kaksi tarpeellista asiaa yhteen.

Vettähylkivä materiaali pitää repun sisällä olevat tavarat kuivana myös sadekelillä. Useimien reppujen ulkokangas on polyuretaanipinnoitettua polyesteriä – materiaali on omiaan juuri repuissa ominaisuuksiensa ansiosta: repäisylujuus on suuri, vedenpitävyys korkea ja se kestää hankausta ja kulumista vastaan vuosia.

Hy vä pikkureppu on sellainen, jossa tavarat saadaan pakattua mahdollisimman lähelle käyttäjän painopistettä – siis lähelle selkää. Kaukana selästä roikkuva paino rasittaa alaselkää ja heikentää ryhtiä. Mil-Tec, Brandit ja Trimm sekä muut myymämme reput on varustettu lantiovyöllä ja kompressiohihnoilla. Näiden avulla reppu saadaan tiukemmin selkää vasten painopisteen optimoimiseksi. Ja kun tavarat ovat tiukasti repussa, niin ne eivät hölsky edes hölkätessä.

Pieni reppu sopii päivittäiseen käyttöön, kuten kouluun, töihin ja kaupungille sekä lyhyille retkille. Brandit ja Mil-Tec -reput ovat suosittuja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Ne ovat moderneja reppuja, joiden suunnittelussa on yhdistetty onnistuneesti army-henkisyys ja urbaani design. Tyylikkäitä ja käytännöllisiä reppuja, koulureppuja, reppuja ulkoiluun, reppuja työkäyttöön ja reppuja matkoille. Osta pieni reppu merkiltä Brandit, Mil-Tec tai Trimm.

Näytetään tulokset 1–15 / 23

0