Suurennuslasit avuksi moneen eri tarpeeseen: kädessä pidettäviä suurennuslaseja, kokoontaitettavia, pöytämallisia, silmälasimallisia sekä kaulahihnalla varustettuja suurennuslaseja. Suurennuslasimallistossa on varrellisia, kokoontaitettavia ja telineeseen asetettuja suurennuslaseja, ilman valoa ja LED-valolla varustettuna.

Pöydällä pidettävä suurennuslasi on tehokas apuväline monenlaisessa pöydän äärellä tehtävässä työssä ja harrastuksessa, kuten elektroniikan korjauksessa, ompelussa ja missä tahansa, kun tarvitset kätesi vapaiksi.

Tskumallinen suurennuslasi pelastaa monen tilanteen laskujen viitenumeroiden lukemisesta ravintolan ruokalistan tutkimiseen. LED-valolla varustetut, lukemiseen tarkoitetut suurennuslasit auttavat lukemista hämärässä.

Täältä löydät suurennuslasit näkemisen avuksi moneen eri tarpeeseen: kädessä pidettäviä suurennuslaseja, kokoontaitettavia, pöytämallisia, silmälasimallisia sekä kaulahihnalla varustettuja suurennuslaseja. Suurennuslasimallistossa on varrellisia, kokoontaitettavia ja telineeseen asetettuja suurennuslaseja, ilman valoa ja LED-valolla varustettuna.

Pöydällä telineen varassa olevilla suurennuslaseilla on helppo tehdä tarkkuustöitä kuten elektroniikkaa korjausta ja korujen valmista. Monissa pöytäsuurennuslaseissa on apuvalo, joka valaisee linssin alla olevan kohteen työskentelyä helpottaen.

Taskuun mahtuva suurennuslasi pelastaa monen tilanteen laskujen viitenumeroiden lukemisesta ravintolan ruokalistan tutkimiseen. Taskusuurennuslasia voi käyttää myös lääkereseptien lukemiseen ja kodin ulkopuolella olevien pienten tekstien lukemiseen. Avaimenperänä toimiva suurennuslasi kulkee mukana missä vain ja on aina käytettävissä.

Otsalle asetetettavat suurennuslasit eli pantaluupit ovat todella monikäyttöisiä ja hyödyllisiä apuvälineitä. Linssi on koko ajan silmien edessä, joten suurennusta vaativan kohteen ei tarvitse olla tarkasti paikallaan olevan linssin alla tutkittavana. Näissä ”kellosepän suurennuslaseissa” on erilaisia linssejä, joita voi asettaa myös päällekkäin suurennuskertoimen vaihtamiseksi. Lisäksi niissä on työskentelyä helpottavat paristotoimiset valaisimet. Pantaluupin voi nostaa silmien edestä ilman, että koko laitetta tarvitsee irrottaa pään ympäriltä. Siten se on nopeasti käytettävissä tarkkuustöissä aina tarpeen mukaan.

Valikoimassa on tietenkin myös superisoja suurennuskertoimia tarjoavia sankaluuppeja. Niillä näkee heittämällä esimerkiksi sanomalehden yksittäisen kirjaimen pisteet yksityiskohtaisesti. Sankaluuppia käyttäessäsi näytät saman tien Matrixin Keymakerilta…

Näytetään tulokset 1–15 / 33

0