Näytetään kaikki 5 tulosta

Varavirtalähde, aurinkopaneelilaturi, matkalaturi, aurinkolaturi, varavirta, aurinkopaneeli, power bank…

Varmista virransaanti mukana kuljetettaviin pienlaitteisiin matkalaturilla. Uudet valmistustekniikat ovat tehneet power bankeista aiempaa pienempiä ja samalla tehokkaampia. Myös aurinkopaneelit ovat viimein kehittyneet huimasti viime vuosina ja nyt 2020-luvulla niitä on jo ilo kuljettaa mukana matkustaessa tai retkellä paikoissa, joissa pistorasiasta saatava sähkö ei ole vaihtoehto.

Aurinkopaneelit ja kannettavat varavirtalähteet eli latausasemat helpottavat aina mukana kuljetettavien pienten sähkölaitteiden akkujen lataamista. Varavirtalähteet voidaan täyttää verkkovirralla tai aurinkopaneeleilla mallista riippuen joko USB-portin (USB, USB2, USB-C, Micro USB) tai tavallisen 230 VAC syöttävän pistorasian kautta. Varavirtalähdettaä valitessasi kannattaa ottaa huomioon ladattavien laitteiden latausvirrat vähimmäisarvot – pienimmät mallit riittävät puhelimille tableteille, mutta isokokoiset kannettavat tietokoneet saattavat vaatia järeämpiä malleja.

Varavirtalähteitä löytyy monta eri teho- ja kokoluokkaa alkaen taskun pohjalle mahtuvasta mallista aina järeään Polaroid PS600 578 Wh kannettavaan latausasemaan, joka syöttää jatkuvalla teholla 300W.

0