Uutiset

8.5.2021

Levenhuk kiikarit ja monokulaarit ovat olleet heikosti saatavilla koko kevään. Saamme tehtaalta vihdoin täydennyskuorman. Ensi viikolla on taas saatavilla kymmeniä kiikareita, monokulaareja ja suurennuslaseja.

Riippumattoja ja telttoja tulee myös saataville tässä toukokuun aikana. Uutena tuoteryhmänä on tulossa kokoontaitettavat grillit telttaretkelle, rannalle tai mökkipihalle. Täydennämme myös laadukkaiden Cabeau-matkailutarvikkeiden valikoimaa. Vanhastaan valikoimassa on ollut matkatyynyjä, huopia ym. elämää helpottavia asioita lentokentälle ja lentokoneeseen.

Tulossa myös uusia otsalamppuja ja ladattavia taskulamppua uudelta toimittajalta. Tästä lisää myöhemmin. 🙂

16.1.2021

Varastoon tuli iso kuorma täydennyksiä Branditilta ja Mil-Teciltä. Saimme myös kymmeniä uutuuksia Branditilta. Valikoimamme täydentyi miesten ulkovaatteilla! Otimme valikoimaan Branditin parhaat miesten maiharit, ulkotakit ja Thermopants-housut. Asustepuolella uutuutena tuubihuivit, joilla voi suojautua pakkasia vastaan.

4.1.2021

Tuoteuutuuksia tulossa Branditilta. Nyt valikoimassa Brandit reisilaukut! Reisilaukkuun mahtuu kaikki mukana kulkeva pikkusälä – myös ne, joita ei pysty kunnolla tunkemaan takin taskuihin, saati sitten housujen. Toisaalta jos ei reppuakaan halua kantaa selässä ja olkalaukku on liian vaivalloinen, niin reisilaukku on pätevä ratkaisu. Reisilaukku sopii MP-porukalle, varusmiehille, metsässä tetsaajille ja myös rauhallisemmin luontopoluilla liikkuville ulkoilijoille.

Katso reisilaukut tästä. Ensimmäinen erä reisilaukkuja saapuu varastoon viikolla 2/2021. Tilaa saatavuusilmoitus nyt, niin ilmoitamme heti kun niitä on tullut hyllyyn.

13.10.2020

Kamavajan tuotepäällikkömme kirjoitti artikkelin: Skinners-sukkakengät kokemuksia tosielämästä.

02.10.2020

Uusia reppuja ym. varusteita Mil-Teciltä! Saksasta tuli jättikuorma täydennyksiä reppuihin, rinkkoihin, makuupusseihin ja telttoihin ym. tarvikkeisiin. Katso Mil-Tec-tuotteet tästä.

17.09.2020

Vaellus- ja retkeilytarvikkeisiin saimme uuden tuoteryhmän: italialaiset Vipolen valmistamat vaellussauvat. Näitä ei ole Suomessa ennen juuri nähty – harmi! Vipolen trekking-sauvat ovat huippunykyaikaisia ja täynnä kaikenlaisia kekseliäitä ratkaisuja, jotka helpottavat vaeltajan elämää kuin huomaamatta: tärinää vähentävät jousitukset, QuickLock-järjestelmä ja vaellussauvoihin optimoidut hiilikuitu- ja alumiiniseokset. Kattava mallisto kesä- ja talvikäyttöön, miehille ja naisille.

17.07.2020

Blå Band retkiruoka-annokset tulivat Kamavajan valikoimaan. Ota retkiruoka-annos mukaan vaellukselle, luontoretkelle tai mökille varalle. Tiiviisti pakatut retkiruokapussit säilyvät pitkään ja niiden valmistaminen on helppoa ja nopeaa.

17.05.2020

Tehtaalla on ollut koronan takia vähän toimitusvaikeuksia, mutta saamme vielä toukokuun aikana uuden kuorman Levenhuk-kiikareita, kaukoputkia, ratakaukoputkia ja monokulaareja.  Uusi erä Mil-Tec-tuotteita ja Branditin reppuja on myös matkalla meille.

04.04.2020

Kesä 2020 on nyt lähempänä kuin koskaan – uutuudet saapuivat varastoon! Valikoima on täydentynyt Trimmin teltoilla, makuupusseilla, makuualustoilla, retkityynyillä, pienillä rinkoilla ja repuilla.

31.03.2020

Toimitukset käsitellään edelleen normaalisti Suomen tiukasta tilanteesta huolimatta. Kamavajan henkilökunta on pysynyt terveenä. Pysykää tekin, hyvät asiakkaamme!

07.03.2020

Saimme valikoimaan uusia Levenhuk-malleja! Kiikareissa uutuuksina Karma Pro 8×32 ja 10×32 -mallit. Ratakaukoputkiosassto täydentyi kuudella uudella mallilla, joista kahdessa on sisäänrakennettu digitaalikamera(!). Kaukoputkiosastolle tuli kaksi Skyline-sarjan teleskooppia – ne ovat matkakäyttöön suunniteltuja kaukoputkia, jotka pakkautuvat pieneen tilaan ja ovat niin kevyitä, että niitä jaksaa kuljettaa mukana kauas luontoon pois kaupungin valosaasteesta. Skyline-kaukoputket ovat edullisia ja ne avaavat mahdollisuuden tähtiharrastuksen aloittamiseen pienellä budjetilla!

15.02.2020

Kamavajan toimitustavat 15.02.2020 lähtien: Posti ja Matkahuolto Suomessa, Posti, DHL ja Bring ulkomailla.

13.01.2020

Kirjoitimme uuden artikkelin ideoista, joita uudella mikroskoopilla voi tutkia: https://kamavaja.fi/ymparillamme-olevia-asioita-joita-voi-tutkia-mikroskoopilla/

Mikroskooppi ja kaukoputki ovat helpoimpia tapoja päästä pois ”tästä maailmasta”! Maailma näyttää todella erilaiselta mikroskooppisella ja astronomisella tasolla!

06.01.2020
Kamavaja toimittaa nyt myös ulkomaille. Toimitukset tapahtuvat Postin ja sen yhteistyökumppaneiden (DHL, Bring) kautta. Uudet kohdemaat:

Alankomaat
Belgia
Bulgaria
Espanja
Itävalta
Latvia
Liettua
Luxemburg
Portugali
Puola
Ruotsi
Saksa
Slovakia
Slovenia
Tanska
Tsekki
Unkari
Viro

22.12.2019
Joulu tuli myös Kamavajaan! Paketit lähtevät matkaan vielä maanantaina aatonaattona ja sen jälkeen 27.12 torstaina. Asiakaspalvelumme on auki 27.12 eteenpäin normaalisti. Hyvää joulua, toivottavat Kamavajan pikkutontut! 🙂
19.12.2019
Tänään aamupäivällä Postin tai Matkahuollon kautta tehdyt tilaukset saattavat vielä ehtiä pukinkonttiin. Varmista valitsemalla nopein toimitustapa.

18.12.2019
Tänään on viimeisiä hetkiä tehdä ostokset, jotta lähetykset ehtivät perille ennen jouluaattoa.

22.11.2019
Tulossa uusi Rehelliset tuotearvostelut™ blogi, jossa kerromme totuuden valikoimassamme olevista tuotteista. Hyvät tuotteet saavat ansaitsemaansa suitsutusta. Huonoja ruoskitaan säälimättä ja ne myydään pois jopa 0,00 € hintaan(!). Kohta voi siis päästä tekemään todella edullisia ostoksia!

20.11.2019
Postin lakon ja laajenevien tukilakkojen vuoksi olemme poistaneet Postin toimitustavat toistaiseksi käytöstä. Matkahuollon tai DB Schenkerin toimitukset toimivat normaalisti. Paketit kulkevat lähes normaalilla aikataululla – viiveet ovat toistaiseksi pieniä.

30.10.2019
Kuljetuslaukkuosastomme sai tänään neljä uutta mallia Trimmiltä. Vedenpitävä kuljetuslaukku suojaa varusteet pölyltä, kuralta, sateelta ja lumelta.

25.10.2019
Mac in a Sac sadeasut tulivat valikoimaamme juuri ennen syksyn pahinta myrskyä. Nämä sadetakit ja sadehousut ovat vedenpitäviä myös vetoketjuista ja ne ovat sadetakiksi todella hengittäviä. Selkä ei hikoile edes kuumalla kelillä samalla tavalla kuin tavallisilla sadatakeilla.

19.10.2019
Jättierä Levenhukin kiikareita, kaukoputkia, mikroskooppeja ja suurennuslaseja saapui varastoomme suoraan tehtaalta. Mukana myös paljon uutuuksia. Katso tästä kaikki Levenhuk-tuotteemme!

10.10.2019
Lasten Skinners sukkakengät ovat tulleet valikoimaamme. Aikuisten kokoihin on tullut lisää värivaihtoehtoja, uusimpana Skinners Olive Green. Katso Skinners-tuotteet tästä.

09.09.2019
Uusia Trimmin telttoja nyt syksyn valikoimassa! Löydät ne helpoten Uutuudet-sivulta.

10.08.2019
Uusia tuotteita lisätty verkkokauppaan: pesuaineita, aurinkolaseja, makuupusseja, telttoja, vaatteiden ja kenkien hoitotuotteita, retkeilytarvikkeita.

09.08.2019
Lähetyskoodi lähetetään nyt automaattisesti asiakkaalle, kun toimitus lähtee liikkeelle.

07.08.2019
Cross Adventure nastakengät lisätty valikoimaamme ensi talven liukkaiden kelien varalle. Kengät sopivat sekä naisille että miehille ja ne tekevät jäisillä teillä kävelystä todella paljon turvallisempaa kuin tavallisilla talvikengillä.

Kamavaja kehittää aktiivisesti tuotevalikoimaansa ja verkkokaupan käytettävyyttä. Jos sinulla on parannusehdotuksia tai huomaat, että jokin tuote sopisi valikoimaamme, ota ihmeessä yhteyttä meihin ja kerro ideasi! Kerro myös, jos huomaat, että jokin asia verkkokaupassa on rikki, niin palkitsemme Sinut seuraavaa ostoskertaa varten alennuskupongilla.

0