Verkkokauppaostosten palautusprosentti Kamavajassa

0 minutes, 47 seconds Read

2,3 %

Kävimme läpi edelliset 1000 toimitusta Kamavaja.fi-verkkokaupastastamme ja vertasimme palautusprosenttia muihin alan toimijoihin. Tyytyväisinä voimme kehua onnistuneemme tuotteiden kuvauksissa ja tuotevalikoiman valitsemisessa, koska palautusprosentti on hyvin kohtuullinen, suorastaan matala: vain 23 palautusta viimeisimmän tuhannen tilauksen joukossa! Prosentteina tämä on vain 2,3!

Olemme aina halunneet minimida palautukset pitämällä valikoimassa mahdollisuuksien mukaan ainoastaan hintansa arvoisia, käyttökelpoisia tuotteita. Edustamamme tuotemerkit ovat hyviähinta-laatusuhteeltaan. Halvinta kertakäyttöistä kiinanroinaa ei löydy. Tuotekuvaukset on myös tehty huolellisesti ja tuotteista on kerrottu kaikki oleelliset ominaisuudet. Kuvat ovat valtaosassa tuotteista yksityiskohtaisia.

Pienestä palautusprosentista hyötyvät kaikki: hintoihin ei tarvitse piilottaa ylenmääräisistä palautuksista aiheutuvia lisäkuluja. Meillä myyjänä ja sinulla asiakkaana säästyy aikaa ja vaivaa, meillä lisäksi rahaa.

Jatketaan samoilla linjoilla! :)

Minulle voi lähettää aina palautetta mistä tahansa Kamavajaa koskevata asiasta osoitteeseen asiakaspalvelu@kamavaja.fi. Kaikki viestit luetaan ja niihin vastataan.

Ystävällisin terveisin

Kamavaja Oy
Panu Pentikäinen
toimitusjohtaja

Similar Posts

0